Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat!

Brad Argintiu in Ghiveci 0.80 – 1.00m

Bradul Argintiu a fost crescut cu rădăcină în ghiveci până la vârsta de 6 ani si a fost întotdeauna o sursă de încântare și un semn de rafinament prin coloritul său special care amintește de zăpadă și de atmosfera specială de munte. Dimensiunea redusă nu îi poate lua din grandoare și frumusețe, el rămânând la fel de special la orice mărime.

brad argintiu Oferta la brad argintiu natural de Craciun, direct la tine acasa, GRATUIT!

Îmbogățește-ți sărbătorile de iarnă cu Bradul Argintiu pentru a avea trăiri de neuitat. Coloritul său unic, de unde îi vine și denumirea, reprezintă o podoabă greu de egalat și va rămâne în amintirea tuturor celor care vor avea ocazia să-l privească și să petreacă timp lângă el. Bradul Argintiu este îmbrăcat în culorile zăpezii fără să aibă nevoie de zăpadă, reflexia luminii crescând senzația de argintiu pe care o creează. De asemenea, mireasma sa este foarte puternică și atrăgătoare, iar parfumul său înnobilează atmosfera și o aureolează cu un nimb autentic de sărbătoare.

Alege Bradul Argintiu pentru o imagine originală și specială a trecerii dintre ani și pentru a aduce aproape de tine darul minunat al munților îndepărtați și semeți. Bradul Argintiu exact aceasta și este: o întruchipare în mic a piscurilor înzăpezite, cu toată splendoarea și măreția lor. Un motiv bine întemeiat așadar pentru ca dumneavoastră să alegeți Bradul Argintiu din oferta Silva Group România! După ce veți trăi sărbătorile alături de Bradul Argintiu, nu vă veți mai putea despărți de farmecul său unic și veți reveni mereu să vă împodobiți iarna cu el pentru că nu veți mai scăpa de vraja lui.

Cum să îl întreții: Nu îl amplasa lângă surse directe de căldură. Udă-l zilnic cu 300-400ml apă. După Crăciun trebuie acomodat cu temperatura exterioară. Se plantează când temperatura depășește 3-4 grade C.
Magazinuldebrazi – este mai mult decât un magazin online cu pomi de Craciun, este un susinator al împodobirii pomilor de Craciun naturali, crescuti exclusiv în acest scop în pepiniere din Europa în defavoarea celor artificiali. Aveti la dispozitie o gama variata de pomi de Craciun, taiati sau cu radacina, precum si accesorii corespunzatoare.

Comanda acum online bradul argintiu natural de Craciun si ai transport GRATUIT