balansoarul Scuter, reducere balansoar Scuter

Mediul in care cresc copii treuie sa fie unul vesel, plin de lucruri frumoase care sa le stimuleze imaginatia celor mici. Lucrurile frumoase ne binedispun pe noi si pe cei mici deopotriva. Alegeti decoratiuni pentru copii, accesorii copii frumoase care sa le imbrace camera intr-un mod placut si vesel si sa le faca imaginatia sa zburde. De la rame foto in forme diverse, pana la aplice sau veioze vesel colorate sub forma de animalute preferate de ei, multe modele de decoratiuni copii. Toata colectia de decoratiuni si accesorii pentru copii care se regaseste in magazinul Outlet Design este special selectata pentru camera copiilor astfel incat sa fie 100% sigure pentru cei mici, sa ii protejeze dar totodata sa le aduca zambetul pe buze.

Balanosoarul pentru copii Classic este un model clasic, din lemn, pentru confortul si relaxarea copilului tau iar pretul este redus cu -40%! Culorile disponibile: rosu, verde, negru si albastru!

Pret redus -40% 198,00 lei ( de la 330,00 lei)

Ca sa vezi toate modelele disponibile online in magazinul Outlet Desin, click aici.

balansoar copii classic Jucarii, mobilier, decoratiuni copii deosebite la pret redus! balansoar copii heart 1 Jucarii, mobilier, decoratiuni copii deosebite la pret redus!

Balansoarul Scuter, acum la promotie -40% pentru rasfatul si relaxarea copilului tau!

O jucarie sigura pentru copilul tau, balansoarul Scuter este realizat din lemn si este vopsit intr-o combinatie delicioasa de roz si negru. Poate fi folosit de copii cu varsta intre 1-3 ani.

balansoar scuter Jucarii, mobilier, decoratiuni copii deosebite la pret redus!

Pret redus 210,00 lei (de la 350,00 lei)
Comanda acest scuter balansoar in magazinul Outlet Design cu reducere de -40%, click aici

Leaganul ZOO

Leaganul Zoo este un concept clasic reinterpretat intr-o maniera moderna. Realizat din lemn, pentru copii cu varsta peste 3 ani. are urmatoarele dimensiuni: 56 x 23 x 60cm iar designul este realizat de Lot Vermeer.

leagan zoo 2 Jucarii, mobilier, decoratiuni copii deosebite la pret redus!

Pret redus -35% 195,00 lei ( de la 300 lei).
Comanda acest leagan deosebit in magazin Outlet Design la pret redus, click aici