Noriel este printre cele mai mari magazine de jucarii din tara si spunem acest lucru nu numai pentru ca sunt profesionisti in distributia de jucarii atat in magazine clasice dar si online ci si pentru ca si isi rasfata micii clienti cu orice ocazie! Au multe promotii   si oferte speciale la jucarii dar si petereceri la care toti participantii primesc pe langa multa distractie si cadouri!
La petercerea de astazi de la Noriel cuvantul de ordine a fost “Muzica si distractie la maxim”, cuvantul Noriel cred ca s-a auzit pana in cele mai indepartate colturi din mall-ul Afi Cotroceni  iar sponsorul principal a fost Lego.

Lego a oferit micilor participanti la distractie prin tragere la sorti, 3 premii de la Lego Duplo dar si 5 vouchere in valoare de 100 de ron fiecare. Bineinteles ca toti micutii participanti au primit cate un Lego Creator – Bradut de Craciun

 Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

Iata si cateva instantanee din miezul distractiei 🙂
perecerea noriel scooby doo mic1 Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

peterecere noriel scooby doo Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

petereere noriel minnie mouse Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

petrecere noriel mic Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

peterecerea noriel anamaria Super distractie pentru pitici la Petrecerea Noriel de la Afi Cotroceni!

Noriel va asteapta atat in magazin cat si in magazinul online cu mii de jucarii, cu promotii, carti de povesti, masinute, papusi, jocuri educative si cate si mai cate! Comanda si tu online din magazin Noriel pana pe 18 decembrie ca sa ai ce pune in sacul Mosului in Ajunul Craciunui!