Cercei copii, Mickey Mouse, Hello Kitty, inimioare cu diamant

Niciodata nu e prea devreme pentru primul diamant al micii tale printese! Toate inimioarele sunt la reduceri de pana la -17% până în 14 Februarie in magazinul CerceiCopii! Alege si tu cele mai frumoase idei de cadouri de Valentine’s Day, de Martisor, ziua Femeii sau pur si simplu de ziua onomastica: cerceii inimioare de aur cu surub antipierdere, acum cu -17% reducere!

Cercei copii – Inimioare cu diamant

Cercei copii in forma de inimioara din aur galben de 14K cu diamant. Cerceii sunt insotiti de un certificat tehnic emis de producator care atesta caracteristicile diamantelor. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea. Taietura diamantului  este BRILLANT. Caracteristicile diamantului: Greutate: 0.014 ct, Claritate: SI (3), Culoare: I-J.Dimensiunile cerceilor sunt de 3 mm in diametru.
Cerceii sunt livrati in cutiute si plicuri antisoc si sunt insotiti de certificatul de garantie si factura fiscala.
Pret redus -17% la 249 RON de la 299 RON

Comanda online in magazin, click aici

cercei copii inimioare cu diamant1 Cercei copii aur Mickey Mouse, Hello Kitty, inimioare cu diamant la pret redus!

Cercei copii – Mickey Mouse aur galben

Cercei copii din aur galben 18K in forma de Mickey Mouse. Dimensiuni: 5x6mm. Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Pret: 299 RON

Vezi toate modelele de cercei copii aur, click aici

cercei copii mickey mouse aur galben6638723 Cercei copii aur Mickey Mouse, Hello Kitty, inimioare cu diamant la pret redus!

Cercei copii – Pisicute cu funtita roz

Cercei copii din aur galben de 14K in forma de pisicuta cu funtita roz. Dimensiuni: 6×5 mm.

Sistemul de inchidere este prevazut cu surub pentru a impiedica deschiderea accidentala si pierderea cerceilor, iar capacelul acopera complet tija si este rotunjit pentru a preveni inteparea.

Pret: 199 RON

Vezi toate modelele de cercei copii aur, click aici

cercei copii pisicute cu funtita roz Cercei copii aur Mickey Mouse, Hello Kitty, inimioare cu diamant la pret redus!