Cizme de copii de la 49 lei...

Cizme imblanite fete Agatha Ruiz de la Prada -40%

Designerul spaniol Agatha Ruiz de la Prada surprinde mereu prin modele colorate și strălucitoare de pantofi pentru copii. Imprimeuri diverse cum sunt florile, dantela, steluțele sau inimioarele sunt incluse în această colecție amuzantă și originală. Amestecuri  de materiale ca pielea întoarsă, pielea sau pâsla se îmbină într-o colecție extraordinară și autentică, modelele rezultate fiind pline de optimism si vitalitate.

cizme fete la pret redus21 Cizme de copii de iarna de la 49 lei!

Combinând eleganța cu confortul și calitatea, pantofii Agatha Ruiz de la Prada oferă tot ce și-ar putea dori părinții pentru picioarele copiilor lor.
Independentă, creativă și idealistă, Agatha Ruiz de la Prada a intrat în lumea modei în 1980, de atunci reușind  întotdeauna să stea departe de tendințele podiumurilor internaționale. Acest fapt i-a permis să-și creeze un limbaj propriu în modă, ca o revoltă împotriva regulilor prestabilite.

cizme fete la pret redus featured Cizme de copii de iarna de la 49 lei!
Încălțămintea pentru copii Agatha Ruiz de la Prada este îndrăzneață și optimistă, reflectând umor, caracter și culoare. Într-o ofertă variată care merge de la pantofi pentru sport, la balerini și cizme înalte elegante, un pantof Agatha Ruiz de la Prada va fi întotdeauna fermecător, ușor de recunoscut și pe gustul tinerelor domnișoare care îl poartă.

cizme fete la pret redus Cizme de copii de iarna de la 49 lei!

Preț redus -40 % la 233,94 lei de la 389,91 lei
Comanda cele mai frumoase cizmulite de la Agata Ruiz de la Prada, click aici!

Cizme imblanite fete Onne 45 lei

Cizmele Onne au un design inedit si sunt si foarte calduroase. Sunt foarte potrivite pentru sezonul de toamna spre iarna.
cizme fete la pret redus kalapod Cizme de copii de iarna de la 49 lei!

Pret 49 lei

Ca sa vezi toata colectia de cizme ieftine din magazinul Kalapod, click aici!