rechizite back to school

Inceperea şcolii poate fi mai dificilă, după o vacanţa de vară, perioadă în care ai dormit până târziu, ai făcut lecţii doar când ai vrut şi cuvântul de ordine a fost “distracţie”! Ştii însă că noul an îţi va aduce şi bucurii, prieteni şi cunoştinţe noi, note bune (speram icon smile Incepe scoala! 10 sfaturi pentru un an de nota 10! ), aşa că mai bine ne concentrăm pe ce avem de făcut, decât pe nostalgia după vacanţa mare care e pe sfârşite.

Am pregătit pentru tine o listă de sfaturi care să te ajute să te acomodezi mai repede şi mai uşor cu programul de şcoală.

1. Fă-ţi un program! Propune-ţi să te culci mai devreme, ca să te poţi trezi mai devreme! Dimineaţa, încearcă să faci câteva exerciţii de înviorare, iar seara,  înainte de culcare, înlocuieşe televizorul cu o carte! Poţi chiar, cu câteva zile înainte de şcoală, să răsfoieşti caietele de anul trecut, îti va prinde bine, crede-ne pe cuvânt!

2. Cumpără-ţi rechizite din timp! Comandă acum pe rechizitelemele.ro şi ai transport gratuit, primeşti un cadou la orice comandă, iar livrarea se face în 24 de ore! Avem pentru tine o mulţime de caiete, pixuri şi multe alte rechizite speciale, care te aşteaptă să le decoperi.

3. Jocurile video, tableta, televizorul şi smartphone-ul fac parte din viaţa ta, ştim, însă e recomandat să petreci mai puţin timp „în compania lor”, odată ce începi şcoala. Poţi înlocui activităţile acestea cu joaca afară sau cu o carte !

4. Dacă tot vorbim de activităţi şi dacă ai tot amânat alegerea unui sport, e momentul să te gândeşti serios ce fel de mişcare vrei să faci, pentru ca e important. Sportul te ajută să fii mai disciplinat, să ai un corp frumos şi chiar să îţi faci noi prieteni!

5. Dormi suficient şi nu sări peste micul dejun! Oboseala te împiedică să te concentrezi şi să comunici bine cu cei din jur. Ai nevoie de minimum 8 ore de somn, nu trişa! Iar un mic dejun sănătos nu numai că îţi va ţine de foame, dar te va ajuta să înveţi mai bine şi să creşti armonios!

6. Fă-ţi lecţiile la timp! Nu are rost să amâni, tot va trebui să le faci, iar dacă le faci cu întârziere, rişti ca graba să te impiedice să iei notele bune la care speri!

7. Curăţenia în cameră şi chiar în şifonier este foarte importantă. Când te grăbeşti la şcoală dimineaţa, ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să cauţi un caiet, Frixionul preferat sau o cămaşă de care chiar ai nevoie! In plus, părinţii tăi vor fi foarte mândri că au un copil aşa ordonat!

8. Inscrie-te la cât mai multe activităţi extra-şcolare! Pictura, arte marţiale, fotografie sunt doar câteva opţiuni. Alege ce-ţi place!

9. Fii creativ în fiecare zi! Avem seturile perfecte pentru tine: Fantazer, seturi de plastilină, hârtie pentru decupaje, acuarele şi carioci pentru textile sau seturi de desen! Exersează-ţi talentul şi creează obiecte unice sau cadouri cu care îţi vei uimi prietenii şi familia!

10. Nu uita să îţi faci prieteni noi şi să te bucuri de fiecare zi de şcoală! E cea mai frumoasă perioadă din viaţa ta!

ghiozdan scoala trei compartimente Incepe scoala! 10 sfaturi pentru un an de nota 10!

Pachet special Frixion: contine: 3 rollere Frixion clasice: rosu, verde si albastru; 1 roller Frixion Point: albastru 1 set de 3 rezerve Frixion clasic albastre; 1 set de 3 rezerve Frixion Point albastre; 3 evidentiatoare Frixion: verde, roz, galben; 1 Penar Frixion; 1 rigla Frixion; si…. doar pentru tine: noul Frixion Clicker

rechizite frixion Incepe scoala! 10 sfaturi pentru un an de nota 10!

La achizitionarea pachetului Frixion cu de toate primesti cadou noul Frixion Clicker!